Életrajz

Chladek Tibor 1987. augusztus 20-án született Budapesten.

 

Feleségével és két fiúgyermekével Hernádon egy tanyán él. Családi gazdaságukban életvitelszerűen növénytermesztéssel, állattartással és virágtermesztéssel foglalkozik.

 

Első verseskötete Nagyszombat címmel az Underground Kiadó gondozásában 2018-ban jelent meg Budapesten. Szerkesztője volt a Szabad Ne Feledd blognak, emellett rendszeresen jelennek meg publicisztikái a Népszava Szép szó rovatában és más országos sajtótermékekben is.

2007 és 2013 között az Országgyűlési Hivatalban dolgozott, részt vett a Nemzeti Tanyafejlesztési Program kidolgozásában.

2014 és 2019 között a Magyar Liberális Párt tagja, Pest megyei elnöke illetve a párt agrárszakértője volt. 2019. októberében a helyi önkormányzati választásokon a Magyar Liberális Párt és az MSZP közös polgármester-jelöltjeként indult Hernádon.

Az önkormányzati választásokat követően Fekete Zoltán, az MSZP Pest megyei Területi Szövetsége elnökének felkérését elfogadva  belépett a Magyar Szocialista Pártba és megkezdte a dabasi helyi szervezet újjászerverzését.

2020 nyarán a Magyar Szocialista Párt Dabasi Helyi Szervezetének elnökévé valamint az MSZP Pest megye 11. sz. választókerületi szervezetének alelnökévé választották.

Az MSZP Népi Platformjának tagja. 2020. október 17-én ismét az MSZP Dabasi Helyi Szervezet elnökévé választották. 2020. november 7-én az MSZP Pest megyei küldöttgyűlése a párt Pest megyei Pénzügyi és Ellenőrző Bizottságának elnökévé választotta meg.