Bemutatkozás

1987. augusztus 20-án születtem Budapesten, a Weöres Sándor Gimnáziumban érettségiztem.

 

Élettársammal és kisfiúnkkal hárman Hernádon élünk és gazdálkodunk tanyánkon őstermelőként.

 

Családi gazdaságunkban életvitelszerűen növénytermesztéssel, állattartással, és virágtermesztéssel foglalkozunk.

 

Emellett a Pest Megyei Romák Regionális Jogvédő és Foglalkoztatási Közhasznú Alapítvány irodavezetőjeként dolgozom Dabason.

Első verseskötetem Nagyszombat címmel az Underground Kiadó gondozásában 2018-ban jelent meg Budapesten.

 

A Szabad Ne Feledd blog szerkesztője vagyok, emellett rendszeresen jelennek meg publicisztikáim a Népszava Szép szó rovatában és más országos sajtótermékekben is.

2004-től kezdődően közel egy évtizedig politizáltam a Fidesz és a Fidelitas színeiben. 2007 és 2013 között az Országgyűlési Hivatalban dolgoztam, részt vettem a Nemzeti Tanyafejlesztési Program létrehozásában.

 

Azért szakítottam a Fidesz-szel, mert én elveimhez hűen változatlanul a pártállami múlt helyett a rendszerváltás álmait és értékeit őrző, a poszt-szovjet kelet helyett az Európai Unióhoz és a NATO-hoz büszkén tartozó, az állami beavatkozás helyett a szabadpiaci versenyre, a tekintélyuralom helyett pedig a liberális demokráciára és az állampolgári szabadságjogokra épített polgári Magyarország álmát őrzöm a szívemben.

 

Ezért vagyok 2014 óta a Magyar Liberális Párt tagja.

Közéleti munkásságom nem ismeretlen a hernádi polgárok előtt.

 

2018 karácsonyán a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséggel közös szeretetvendégségünk keretében több mint háromszáz ember vendégeltünk meg az Állomás téren, karácsonyi ajándékokkal leptük meg a rászoruló helyi családokban élő gyermekeket. Fenyőfákat adományoztunk szegény családoknak, hogy sehol se teljen karácsonyfa nélkül a szenteste.

Rendszeresen szervezek étel- és ruhaadomány osztást, kezdeményezésem nyomán került kihelyezésre a Re-Formáló Egyesület Enni Adok Ételdoboza a Váradi úton.

 

Aláírásgyűjtést indítottam a helyi iskolabusz-járat újraindításáért, a Pest Megyei Kormányhivatalhoz fordultam a télvíz idején súlyosan balesetveszélyes és járhatatlan hernádi közutak állapota miatt, összehívtam és meghallgattam a helyi vállalkozók igényeit és elvárásait – közös célunkként tűztük ki a helyi iparűzési adó eltörlését.

 

A legbüszkébb azonban arra vagyok, hogy a Dabasi Járási Ügyészségen tett feljelentésem nyomán a NAV Bűnügyi Igazgatósága nyomozást indított a hernádi sportpálya kerítése kapcsán mindannyiunk által szemmel láthatóan tapasztalható visszaélések miatt.

Megtiszteltetés számomra, hogy a 2019. év őszén esedékes önkormányzati választásokon a Liberálisok és a Magyar Szocialista Párt közös polgármester-jelöltjeként indulhatok a hernádi polgármesteri címért. Számítok a hernádi polgárok bizalmára, hogy közös otthonunk ne a kiváltságos kevesek, hanem mindannyiunk Hernádja legyen!

Chladek  Tibor

Kapcsolat

Mobil: +3620 262 5832


E-mail: chladek.tibor@liberalisok.hu

© 2019 Chladek Tibor

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now