Életrajz

Chladek Tibor 1987. augusztus 20-án született Budapesten.

 

Élettársával és két fiúgyermekével Hernádon egy tanyán él. Családi gazdaságukban életvitelszerűen növénytermesztéssel, állattartással és virágtermesztéssel foglalkozik.

 

Első verseskötete Nagyszombat címmel az Underground Kiadó gondozásában 2018-ban jelent meg Budapesten. Szerkesztője volt a Szabad Ne Feledd blognak, emellett rendszeresen jelennek meg publicisztikái a Népszava Szép szó rovatában és más országos sajtótermékekben is.

2007 és 2013 között az Országgyűlési Hivatalban dolgozott, részt vett a Nemzeti Tanyafejlesztési Program kidolgozásában.

2014 és 2019 között a Magyar Liberális Párt tagja, Pest megyei elnöke illetve a párt agrárszakértője volt. 2019. októberében a helyi önkormányzati választásokon a Magyar Liberális Párt és az MSZP közös polgármester-jelöltjeként indult Hernádon.

Az önkormányzati választásokat követően Fekete Zoltán, az MSZP Pest megyei Területi Szövetségének felkérését elfogadva belépett a Magyar Szocialista Pártba és megkezdte a dabasi helyi szervezet újjászerverzését.

2020 nyarán a Magyar Szocialista Párt Dabasi Helyi Szervezetének elnökévé valamint az MSZP Pest megye 11. sz. választókerületi szervezetének alelnökévé választották.

mobil: +3670 618 9207

e-mail: tibor.chladek@gmail.com

Kapcsolat

© 2020 Chladek Tibor

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now