top of page
  • Writer's pictureTibor Chladek

Balesetveszélyes utak Pest megyében– Chladek Tibor nyílt levélben fordult a kormánymegbízotthoz

Updated: Jun 27, 2019



Tisztelt Kormánymegbízott Úr!



Alulírott Chladek Tibor, mint a Magyar Liberális Párt Pest megyei  választmányának elnöke, egyben hernádi csoportelnöke az alábbi ügyben fordulok Önhöz.


Amint arról Hernád Nagyközség Önkormányzatának polgármesterét már több ízben nyilvános felhívások keretében tájékoztattam, a települési önkormányzat felelősségi körébe tartozó helyi közutak jelentős része az elmúlt napokban leesett jelentős hómennyiség és az útburkolatokat borító jégpáncél miatt kimondottan balesetveszélyes.


Jelzéseim sajnos süket fülekre találtak, azoknak nem lett foganatjuk, holott a jelen körülmények között a helyi önkormányzat felelőtlensége és mulasztása miatt a hernádi polgárok jelentős része nem tud biztonságos körülmények között közlekedni – legyen szó akár óvodába, iskolába járó kisgyermekekről, munkába járó dolgozókról, nyugdíjasokról.


Az elmúlt napokban több helyi polgár is segítségért fordult hozzám, a hernádiak érdekében, mert már több sérüléssel is járó baleset történt a közelmúltban. A Hernádon élő valamennyi lakos közlekedésbiztonságát szem előtt tartva kérem az Ön közreműködését.


Tisztelettel kérem Kormánymegbízott Urat, hogy a Pest Megyei  Kormányhivatal, mint Hernád Nagyközség Önkormányzatának felettes hatósága tegye meg a szükséges intézkedéseket a helyi településvezetés felé, hogy a hernádi polgárok biztonságának szavatolása érdekében a települési önkormányzat végre eleget tegyen a helyi közutak kapcsán fennálló kötelezettségének.


Megtisztelő segítségét és közreműködését előre is köszönöm.


Hernád, 2019. 01.11.


Munkájához további sok sikert kívánva, kiváló tisztelettel üdvözli:



Chladek Tibor

a Liberálisok Pest megyei választmányi elnöke,herándi csoportelnök

2 views0 comments
bottom of page