• Tibor Chladek

Chladek Tibor polgármester-jelölt választási fórumot tartott Hernádon


Chladek Tibor, a Liberálisok Pest megyei elnöke, a demokratikus ellenzék hernádi polgármester-jelöltje Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt leköszönő elnökének közreműködésével választási fórumot tartott Hernádon, a Hamvas Béla Művelődési Házban.


A fórum középpontjában az őszi önkormányzati választás állt, de szóba került az oktatás, az egészségügy helyzete, az Orbán-kormány illiberális működése, a jogállamiság, a demokrácia érvényesülésének fontossága és a független állami szervek (az ügyészség, a bíróság, az önkormányzatok) autonómiájának csorbítása is, valamint a kétharmados Fidesz-kormány korlátlan hatalmának veszélye és káros következményei.


Fodor Gábor kijelentette: az önkormányzati választás tétje az is, hogy az Európai Unió teljes jogú tagjai maradunk-e, és hazánk az európai, demokratikus értékekhez ragaszkodik-e a jövőben. Fodor Gábor hozzátette: ez Magyarország érdeke, ezért bátran ajánlotta Chladek Tibort polgármesternek a hernádi lakosok számára, hiszen a Liberálisok oszlopos tagja számos alkalommal bizonyította már az európai értékek, a demokrácia és a jogállamiság iránti elkötelezettségét.


A fórumon részt vett Hernád jelenlegi polgármestere, Zsírosné Pallaga Mária is, akinek jelenléte – ahogy Chladek Tibor fogalmazott – azt bizonyította, hogy Hernádon a polgármester-jelöltek nem egymás ellenségei, hanem egymás méltó ellenfelei. Az ellenzék polgármester-jelöltje az általános politikai helyzetértékelés után bemutatta a „Mindenki Hernádja” című választási programját, valamint hernádi képviselő-jelöltjeit is: Kovács Andrást, Lutter Ferencet, Róna-Gerencsér Editet és Szabó Józsefnét.


A fórum a nézők bevonásával ért véget, a felmerülő kérdésekre Chladek Tibor és Fodor Gábor válaszolt, akik zárásként arra biztatták a jelenlévőket, hogy október 13-án éljenek demokratikus jogukkal, menjenek el szavazni, lehetőség szerint pedig Chladek Tiborra és képviselő-jelöltjeire, a demokratikus ellenzék jelöltjeire voksoljanak.
0 views

Kapcsolat

Mobil: +3620 262 5832


E-mail: chladek.tibor@liberalisok.hu

© 2019 Chladek Tibor

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now