• Tibor Chladek

Kiállunk a hernádi iskolabusz újraindítása és a helyi iparűzési adó eltörlése mellettA Liberálisok hernádi választási programjának kezdetektől fogva hangsúlyos célja a helyi iparűzési adó eltörlése, illetve az iskolabusz-járat újraindítása. Ez utóbbi cél érdekében több mint háromszáz támogató aláírást gyűjtöttünk össze a településen.

Érdeklődve kísértük figyelemmel, hogy Zsírosné Pallaga Mária polgármester asszony megosztotta gondolatait a Hernádi Önkormányzati Percek július 10-i TV adásában Chladek Tibor, a Liberálisok és az MSZP közös polgármester-jelöltje által megfogalmazott célokról, azaz a helyi iparűzési adó eltörléséről, illetve a köznyelv által “iskolabusznak” nevezett járat újraindításáról.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy polgármester asszony sem a helyi iparűzési adó eltörlését, sem az iskolabusz újraindítását nem támogatja.

Hosszan lehetne érvelni amellett, hogy miért téves polgármester asszony álláspontja, amely szerint irrealitás az iparűzési adó eltörlése és indokolatlan az iskolabusz újraindítása.


Bízunk abban, hogy a választási kampány során a választások tisztasága és az egyenlő esélyek biztosításának jegyében a demokratikus ellenzék közös polgármester-jelöltje, Chladek Tibor is kifejtheti majd álláspontját a helyi önkormányzat médiafelületein.

Határozottan kijelenthetjük polgármester asszony elutasító álláspontjának ismeretében, hogy a helyi iparűzési adó eltörlésével és az iskolabusz-járat újraindításával egyetértő polgárok akkor cselekednek bölcsen, ha a Liberálisok és az MSZP közös hernádi polgármester-jelöltjét, Chladek Tibort támogatják szavazatukkal az őszi önkormányzati választásokon.

0 views

Kapcsolat

Mobil: +3620 262 5832


E-mail: chladek.tibor@liberalisok.hu

© 2019 Chladek Tibor

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now