• Tibor Chladek

Varázsoljuk Hernád parkvárosává a Váradi-telepetA ma “Zsírosnak” is nevezett egykori Várad-telep mindig is Hernád mostohagyermekének számított, kevésbé fejlődött, a település többi részéhez viszonyítva rosszabb infrastrukturális körülmények között éltek és élnek az ott lakók.


Napjainkban a legnagyobb problémát “Zsíroson” – a köznyelv által iskolabusznak nevezett helyi járat hiányán túl, amely korábban a Váradi-telepen élő gyermekek iskolába jutását is segítette, így nem voltak hosszú gyaloglásra kárhoztatva – a járda hiánya és a megnövekedett gépjármű-forgalom okozza az ott élőknek.


Polgármester-jelöltként ígéretet teszek arra, hogy megválasztásomat követően az 5. számú főutat a Köztársaság úttal összekötő Váradi utat az átmenő gépjármű-forgalom elől lezárom, a  Váradi-telepet pedig lakó-pihenő övezetté nyilvánítom a településrészen lakók nyugalmának biztosítása érdekében. A kamion, teherautó- és személygépjármű-forgalom részére, illetve az 5. számú főút és az M5 autópálya közötti kötelező közúti összeköttetés előírását is figyelembe véve a köznyelv által Fekete útnak, Korlátos útnak nevezett régi út nyomvonalán elkerülő út kialakítására fog sor kerülni, így kizárólag a “Zsíroson” lakók autói illetve az ott működő kiskereskedelmi egységekbe szállító járművek használhatják majd a Váradi utat és az abból nyíló utcákat.


A lakó-pihenő övezetté nyilvánított Váradi-telep így Hernád Parkvárosává válhat. Ennek a célnak a megvalósításához is kérem Hernád polgárainak támogatását az őszi önkormányzati választások során.Chladek Tibor hernádi polgármester-jelölt Liberálisok-MSZP

0 views

Kapcsolat

Mobil: +3620 262 5832


E-mail: chladek.tibor@liberalisok.hu

© 2019 Chladek Tibor

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now