top of page
  • Writer's pictureTibor Chladek

Ülést tartott a Liberálisok Pest megyei választmánya

Updated: Jun 27, 2019


2019. február 7-én tartotta évadnyitó ülését a Magyar Liberális Párt Pest megyei választmánya Budapesten, a párt Hercegprímás utcai székházában.


Az ülésen Chladek Tibor, a Liberálisok megyei választmányi elnöke foglalta össze beszámolójában a területi szervezet elmúlt hónapjainak munkáját, majd a testület eszmecserét folytatott az őszi önkormányzati választási stratégiáról és célokról.


A választmány határozatot hozott arról, hogy a Liberálisok önállóan állítanak listát a Pest megyei közgyűlési választáson, amelynek listavezetője Chladek Tibor lesz, helyi szinten pedig együttműködésre törekednek a demokratikus ellenzéki pártokkal és civil szervezetekkel.


A testület felhatalmazta a választmányi elnököt, hogy a párt Pest megyei települési polgármester-jelöltjeiről és helyi önkormányzati képviselő-jelöltjeiről egyeztetéseket folytasson a demokratikus ellenzéki pártokkal, a Liberálisok potenciális választási szövetségeseinek Pest megyei vezetőivel.


Az ülésen részt vett Sermer Ádám, a Liberálisok főpolgármester-jelöltje és Boruzs András pártigazgató is.


(A fényképen a Pest megyei választmány elnöksége: Szekeres István alelnök, Chladek Tibor elnök, Horváth András alelnök, Hoksza Imre pusztavacsi csoportelnök)

5 views0 comments
bottom of page